Contact & Boekingen

Hoe boeken?

Het beste is een telefoontje op het nummer 051/31 64 31 (overdag vanaf 10:30 u). Info over wat nodig is, tarieven, vrije data, uw wensen... het verloopt telefonisch meestal het vlotst.

Spreek eventueel iets in op het antwoordapparaat, met uw nummer; dan zal Karel terugbellen. U kunt ook mailen naar info@kareldeclercq.com en vermeld uw telefoonnummer.


Naast de voorstellingen in theaterzalen brengt Karel ook gepersonaliseerde optredens, privé of voor bedrijven, met veel allusies op het publiek. Dit kan kleinschalig zijn, op congressen of bij feestelijke gelegenheden. Uw feest, alternatieve huwelijksinzegening, jubileum of congres krijgt daarbij een onvergetelijke en persoonlijke toets. Belangrijk is dat je Karel vooraf inlichtingen geeft. Hij zal u ook helpen met vragen en suggesties.
Een interessant project in dat kader is een 'carrière-optreden' ter gelegenheid van een huwelijk, jubileum of pensionering met een komische kijk op het leven van de gehuwde, de werknemer, of de gevierde en zijn entourage, steeds vanuit de actualiteit.
Soms wordt zo'n optreden kado gedaan door vrienden als originele verrassing.

Het optreden vraagt een aandachtig en gezellig publiek dat wat 'bij de pinken' is. Duur is maximum 90' of 2 x 45'. De artiest zorgt zelf voor licht, klank, tv en een technicus. In een CC wordt soms samengewerkt met de aanwezige infrastructuur.
Karel Declercq live Beveren
Karel Declercq live Oostende





© Karel Declercq. All rights reserved. | Design by w3layouts.com